Po kliknięciu otworzy się bezpieczne okno Google. Wybierz konto używane w Photomappii.
Co zostanie usunięte? Konto Photomappii, profil, zapisane ustawienia, dane przypisane do konta oraz dane objęte procesem usuwania zostaną trwale usunięte zgodnie z naszą polityką retencji.
Mapy kupione w Google Play. Zakupy są powiązane z kontem Google Play użytym podczas transakcji. Po utworzeniu nowego konta Photomappii aplikacja może spróbować przywrócić kwalifikujące się mapy na podstawie historii Google Play. Jest to mechanizm pomocniczy — nie gwarantujemy skutecznego przywrócenia w każdej sytuacji, np. przy użyciu innego konta Google Play, zwrocie transakcji lub braku dostępnego uprawnienia po stronie Google Play.
Po zleceniu usunięcia. Konto staje się niedostępne od razu. Część operacji technicznych może zostać zakończona w tle; dane, które musimy zachować z powodów bezpieczeństwa, przeciwdziałania nadużyciom lub obowiązków prawnych, opisujemy w Polityce prywatności.